_2___45 min
Valmistusaineet

200 g varhaisperunoita (kypsiä)
2 kpl Gourmet Quality -ankanrinta
8 kpl vihreää parsaa (esikeitetty)
1 kpl avokado
200 g munakoisoa
8 kpl kirsikkatomaatteja
100 g mung-ituja
suolaa ja mustapippuria

Vadelma-balsalmietikkakastike

2 rkl balsamietikkaa
1 dl vadelmia (mielellään tuoreita)
0,5 dl punaviiniä
1 rkl hunajaa
1 dl tummaa kastikepohjaa
50 g suolatonta voita
suolaa ja mustapippuria

  1. Mausta ankanrinta suolalla. Paista ankanrinta paistinpannulla miedolla lämmöllä rasvapuolelta rapeaksi. Ruskista myös toiselta puolelta. Kypsennä ankanrintaa tarvittaessa vielä 175 asteisessa uunissa pari minuuttia.
  2. Ota talteen paiston aikana pannulle kertyvä ankanrasva ja paista siinä perunat, paloitellut parsat ja kuutioidut munakoisot.
  3. Lisää paistinpannulle ennen tarjoilua avokado, idut ja kirsikkatomaatit. Mausta paistos suolalla ja mustalla pippurilla.
  4. Leikkaa ankarinta. Tarjoile se paistoksen ja vadelma-balsamietikkakastikkeen kanssa.
Vadelma-balsamietikkakastike
  1. Kuumenna pieni kattila. Lisää kattilaan etikka, vadelmat ja viini. Keitä kunnes neste lähes haihtunut. Lisää joukkoon kastikepohja.
  2. Lisää lopuksi joukkoon voi. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Kiehauta ja tarjoile.
Kuinka voimme palvella sinua?