_10___30 min
AlexValmistusaineet

2  keltasipulia
3 valkosipulinkynttä
25 g voita
600 g valkopapuja
8 dl-1 l kasvis- tai kanalientä
2 dl kuohukermaa
1 tl tryffelillä maustettua oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

  1. Leikkaa sipulit paloiksi ja kuullota ne voin kanssa kattilassa. Lisää pavut, ja anna niidenkin kuullottua hetken aikaa.
  2. Lisää kasvisliemi, ja keitä 10 min ajan miedolla lämmöllä. Lisää mausteita makusi mukaan. Voit laittaa joukkoon myös yrttejä, jotka tuovat lisää makua keittoon.
  3. Soseuta keitto, ja lisää kerma lopuksi joukkoon. (Voit säädellä keiton paksuutta nesteen määrällä.)
  4. Lusikoi pinnalle tryffeliöljyä, ja tarjoile keitto kuumana.
Kuinka voimme palvella sinua?