Laatutietoisen valinta

Vasikanliha oli alunperin maidontuotannon sivutuote. Kuten tiedämme, lehmät eivät tuota maitoa, elleivät ne synnytä vasikoita.

Vasikanlihan status on nykyään hienostunut. Vasikanlihaa arvostetaan sen hienon rakenteen ansiosta. Liha on myös hyvin sulavaa ja ravinteikasta. Nämä ominaispiirteet ovat tärkeitä sekä kuluttajille että gourmet-ammattilaisille.

Raakaa vasikanlihaa

Eivät ainoastaan ruuanlaiton ammattilaiset, vaan myös kotikokit, tahtovat käyttää omia menetelmiään ja reseptejään ruuanvalmistuksessa. Tähän tarkoitukseen tarjoamme vain parasta, eli tarkkaan valikoimiamme raakoja vasikanlihatuotteita.

Kypsää vasikanlihaa

Kuten monet muutkin lihatuotteet, myös vasikanlihaa on saatavana kypsänä. Sekä ammattilaiset että kuluttajat ovat huomanneet kypsien lihatuotteiden edut – esim. sen, että ne auttavat hävikin vähentämisessä. Lyhyempi valmistusaika mausta tinkimättä on myös ehdottomasti kypsien lihatuotteiden etu.

Kuinka voimme palvella sinua?