_4___1 h
Valmistusaineet

4 kpl Gourmet Quality luuton viiriäinen
suola ja valkopippuri
4 rkl voisulaa

Täyte

2 rkl oliiviöljyä
2 kpl salottisipuli
100 g herkkusieniä
100 g huhtasieniä, tuoreita
2 kpl valkosipulikynsiä
1 dl raastettua parmesaania
2 kpl vaaleaa vuokaleipäsiivua
2 oksaa tuoretta timjamia
2 oksaa tuoretta oreganoa

  1. Valmista ensimmäiseksi täyte. Puhdista sienet. Hienonna ne sekä kuoritutut sipulit ja yrtit.
  2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Ruskista sienet ja sipulit pannulla ja mausta ne yrteillä, suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.
  3. Sekoita sieniseoksen joukkoon leipä ja parmesaaniraaste. Sekoita tasaiseksi massaksi. Tarkista suola ja pippuri.
  4. Levitä viiriäiset leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta viiriäiset suolalla ja pippurilla. Levitä täytettä reilusti viiriäisen päälle. Kokoa täytetty lintu, ja sido se langalla tai hammastikuilla kokonaiseksi.
  5. Laita viiriäiset uunivuokaan ja penslaa ne voisulalla. Paahda viiriäiset 200 asteisessa uunissa kullanruskeiksi, noin 20 minuuttia. Tarjoile vaikka salaatin kanssa.
Kuinka voimme palvella sinua?