“Angus beef” on suosittu raaka-aine ruokaisiin hampurilaispihveihin. Lihan rasvaisuus ja pehmeys antavat mehevän maun. Rotukarjahuumassa monet valmistajat tarjoavat Angus-lihasta valmistettuja pihvejä. Cater Qualityn hampurilaispihvi on varteenotettava vaihtoehto. Kannattaa kokeilla!
Pakastetut hampurilaispihvit sopivat valmistettavaksi sekä pannulla että grillissä. Kypsennyksen jälkeen mausta pihvi suolalla ja pippurilla.
Ryhtiä Angus-hampurilaiselle tuo vaikkapa chorizo-makkaralla maustettu chilimajoneesi.
Valmistusaineet
4 Cater Quality Angus -hampurilaispihviä
4 Sämpylää
Pekonia
2 Tomaattia
Jäävuorisalaattia
Mehustettua punasipulia
4 Cheddarjuustoviipaletta
Chorizomajoneesi
2dl Majoneesia
1 rkl Tulista chilikastiketta
1 rkl Chiliketsuppia
1 kpl Kypsä Campovilla Iberian chorizomakkara kuutioina
1 tl Savuista viskiä
Lehtipersiljaa
Suolaa ja mustapippuria
- Sekoita majoneesi, chilikastike, -ketsuppi, makkarakuutiot ja viski.
- Lisää joukkoon hienonnettu persilja ja mausta kastike lopuksi suolalla ja mustalla pippurilla. Tarjoile hampurilaisen kanssa tai grillatun lihan kastikkeena.