Laatua ammattilaisilta ammattilaisille

Davigelin erikoisalaa on hienostuneiden makuyhdistelmien tuottaminen suurkeittiöihin. Tuotteissa on aavistus gourmet’a – raaka-aineista ja laadusta tinkimättä. Valmisateriat ovat nopeita valmistaa tarjottaviksi: pelkkä sulatus tai lämmitys uunissa tai pannulla riittää.

Davigelille on myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti, joka kattaa tuotteiden suunnittelun, markkinoinnin, myynnin ja toimituksen catering-alalle. Yritys on pakastettujen valmisruokien johtava toimittaja, joka on edustettuna yli kymmenessä Euroopan maassa, ja jonka palveluksessa on yli 3 000 työntekijää. Davigel on osa Nestlé-konsernia. Sen tuotteita myydään yksityisille ja julkishallinnon piiriin kuuluville laitoksille, lentokone- ja hotellicateringyrityksille sekä kahviloille ja ravintoloille.

Kasvikset tekevät hyvää

Valikoimassamme on herkullisia pakastettuja vihannessekoituksia, joiden esityöt on tehty puolestasi: Ne on huuhdeltu, kuorittu ja pilkottu valmiiksi. Monet vihanneksista on myös ryöpätty, jotta valmistusaika olisi mahdollisimman lyhyt. Pakastevihanneksissa on se hyvä puoli, että ne auttavat vähentämään hävikkiä: pussista voi ottaa vain kerralla tarvittavan määrän. Lisäksi vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät ihanteellisesti, sillä vihannesten pakastaminen tapahtuu, kun kasvikset ovat kypsiä ja sisältävät runsaasti ravinteita.

Tortut ja kakut

Jälkiruuaksi tai kahvin kera – herkulliset kakut ja tortut on valmistettu Davigelin leipurimestarien resepteillä. Nämä ensiluokkaiset herkut maistuvat taatusti asiakkaillesi. Jokaisen Davigel-tuotteen taustalla on tutkijoista, tuotekehittäjistä, suunnittelijoista, ravitsemusasiantuntijoista, kuluttajapalvelun edustajista ja lainsäädännön asiantuntijoista koostuva tiimi, mikä takaa äärimmäisen laadukkaan tuotekehityksen ja tuotteet. Kokeile esim. kolmen suklaan kakkuamme!

Kuinka voimme palvella sinua?