Makua ja perinteitä

Juustoja tuotetaan monissa muodoissa ja mauissa: on kypsytettyjä juustoja, tuorejuustoja ja homejuustoja… Jo sanat tuovat veden kielelle. Juustot ovat kuuluneet tärkeänä osana ihmisten ruokavalioon karjanhoidon historian alkupäivistä asti. Sen lisäksi, että juustot maistuvat herkullisilta, ne sisältävät paljon erilaisia vitamiineja ja mineraaleja.

Tarjoamme sinulle uutta irtopakastettujen juustojen valikoimaamme, jotta voit valmistaa ruokia helposti ja nopeasti, ilman huolta hävikistä. Pakastetut juustotuotteemme ovat myös ekologisia auttaessaan vähentämään hävikkiä.

Monikäyttöinen mozzarella

Juustovalikoimamme sisältää mm. pakastetun mozzarellan. Tarjoamme sitä viipaleina ja eri kokoisina helminä, joita voit kätevästi lisätä esimerkiksi salaatteihin tai pitsan päälle tai tarjoilla sellaisenaan yrttien kera. Näissä tuotteissa yhdistyy helppous ja monikäyttöisyys.

Makuja ja muotoja

Viipaloitu brie on täydellistä valmistaessasi täytettyjä sämpylöitä. Herkulliset salaattijuustokuutiomme sopivat erinomaisesti esim. salaattiin tai kylmän pastaan. Myös sinihomejuustomme on hyvin suosittua: sinihomejuustorakeet sopivat täydellisesti pitsoihin, suolaisiin piiraisiin tai Nigella-tyylisiin sinihomejuustokastikkeisiin.

Kuinka voimme palvella sinua?