Meren antimia arvostaville

Toiveidenne perusteella olemme uudistaneet kalatuotevalikoimamme, jota voimme nyt ylpeänä esitellä. Ensiluokkaista vastapyydystettyä kalaa käytetään näiden tuotteiden valmistamisessa. Toimitamme kalatuotteitamme huippuravintoloihin, arvostettuihin catering-yrityksiin, tunnettujen lentoyhtiöiden 1. luokan ruokapalveluihin ja laatua arvostaville jälleenmyyjille. Valikoimamme koostuu huippulaatuisista käsintehdyistä kalatuotteista.

Savustettuna…

Savu, jota kalatuotteidemme savustamiseen käytetään, on pehmeää ja luonnollista, eikä tuotteissamme ole lainkaan jäämiä palavasta aineesta. Tuottajamme käyttää puhdistusmenetelmiä, jotka ovat ympäristöystävällisempiä kuin tavallisten kalansavustamojen käyttämät. Tarjolla on sekä kylmä- että lämminsavutuotteita, jotka kaikki ovat huippulaadukkaita käsityötaidonnäytteitä: ne sekä maistuvat ihanalta että näyttävät upealta.

…tai siivutettuna

Kalatuotevalikoimamme on monimuotoinen – raaka-aineiden laaja kirjo, kalan moninaiset käyttötarkoitukset ja asiakkaidemme toiveet vaikuttavat siihen. Tarjoamme savustettua kalaa kokonaisena, fileinä ja siivuttuna: Esimerkiksi kokonainen savustettu lohi, valmiiksi leikattuna helppoa tarjollepanoa varten, näyttää upealta luonnollisen muotonsa ansiosta. Entä miten olisi savustettu ja siivutettu makrilli, savustettu tonnikala monena eri versiona tai ehkä savustettu kissakala tai savustettu ja viipaloitu pallas? Valinnanvaraa riittää.

Kuinka voimme palvella sinua?