Parempia ruokailutottumuksia – parempaa elämää

Mielestämme asiakkaillamme on oikeus syödä hyvin ja elää nautittavaa, terveellistä elämää niin vanhojen perinteiden kuin myös uusien tapojen mukaan – kyse ei saa olla joko-tai -valinnasta. Siksi olemme kehittäneet uuden tavan elää ilman lihaa. Uhrauksia ei tarvita, sillä kasviproteiinituotteissamme on kaikki ne rakenteet ja maut, jotka nostavat veden kielelle.

LikeMeat – Eat what you like, like what you eat

LikeMeatissa on kyse siitä, että tahdomme tehdä kaikista rakastamistamme ruuista terveellisempiä tinkimättä lainkaan makunautinnoista. Kyse ei ole lihan korvaamisesta, vaan yksinkertaisesti uskomattoman herkullisen ruuan valmistamisesta. LikeMeat onkin hyvän ruuan ystävän lihaton valinta vaikka jokaisena viikonpäivänä. Uskomattoman maukkaat LikeMeat-tuotteet perustuvat luomusoija- tai herneproteiiniin, ja niitä on saatavana sekä tuoretuotteina että pakasteina.

Lue lisää LikeMeat-tuotteista ›

LikeMeat -kasviproteiinituotteet nostavat veden kielelle

Vihdoin niitä kasvipohjaisia uutuustuotteita, jotka maistuvat valehtelematta hyvälle. Heitä grilliin tai käytä pannulla. LikeMeat-tuotteet perustuvat eurooppalaiseen soijaan, luomusoijaan sekä herneproteiiniin. Käy nappaamassa uutuudet testiin. Tuotteet löytyvät kaikista hyvin varusteltujen kauppojen kylmähyllyistä ympäri Suomen. Jos tuotetta ei kuitenkaan löydy vielä lähikaupastasi, voit tehdä kauppiaalle tuotetoiveen.

Lue lisää LikeMeat-tuotteista ›

Kuinka voimme palvella sinua?