Lammasta ja karitsaa eri tavoin

Moni luulee, että lampaasta saadaan vain paistia, mutta kaikki lampaan osat ovat mehukkaita, maukkaita ja mureita. Lammasta ja karitsaa voi nauttia kaikkina vuodenaikoina. Ne ovat suosittuja kampanjatuotteita pääsiäisenä, mutta karitsa soveltuu myös kesän grillauskampanjoihin tai syksyisiin pataruokiin.

Lammas ja karitsa -tuotekatalogi (PDF) 33 tuotetta, tuotetiedot ja EAN-koodit

Watergrasshill-karitsa

Irlantilaiset Watergrasshill-maatiaislampaat kasvatetaan kuin ennen vanhaan – ulkona luonnossa. Tarvitaan vain puhdasta sadevettä, villejä yrttejä ja aikaa. Watergrasshill-karitsanlihatuotteet on kehitetty paistovalmiiksi, mikä sopii niin kuluttajille kuin catering-asiakkaille.

Gourmet Quality -lammas ja karitsa

Gourmet Quality -lampaan- ja karitsanlihatuotteemme tulevat Uudesta-Seelannista, missä lämmin ja kostea ilmasto, valtavat ruohotasangot ja puhdas vesi luovat ihanteellisen ympäristön lampaiden kasvatukselle. Uusi-Seelantilainen lampaan- ja karitsanliha onkin todella ravintorikasta, mureaa ja mehukasta.

Karitsanlihaa Chilestä

Chileläisen karitsanlihan maku syntyy, kun eläimet laiduntavat puhtaassa ja avarassa luonnossa syöden kanervia, ruohoja, yrttejä ja luonnonkukkia. Ilmaston karuudesta johtuen lampaat joutuvat kulkemaan pitkiä matkoja ravinnon perässä. Siksi niiden liha on erityisen maukasta, rasvatonta ja hienosäikeistä.

Kuinka voimme palvella sinua?