Vain parhailta tuottajilta

Meillä on vuosikausien kokemus naudanlihan kaupasta. Tunnemme kaikki alkuperämaat ja toimittajat perusteellisesti. Asiakkaanamme voit olla varma siitä, että seuraamme tuotteita koko matkan kasvattajalta ruokapöytään asti.

Kaikkia toimittajiamme koskevat tarkat määräykset elintarviketurvallisuudesta sekä eläinten ruokinnasta ja hyvinvoinnista. Niihin liittyvät myös tarkat ohjeet eläinten kuljettamisesta ja teurastamisesta. Teemme yhteistyötä vain auditoitujen ja EU:n hyväksymien teurastamojen kanssa.

Big Al’s Burger Guide (PDF)  15 tuotetta, tuotetiedot, EAN-koodit

Kypsää naudanlihaa

Lihan käyttöikä, elintarviketurvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Lihan prosessointi takaa kuumentamisen riittävän korkeaan lämpötilaan, joka tuhoaa haitalliset bakteerit, pidentää tuotteiden käyttöikää ja tekee tuotteista samalla helppoja ja nopeita käyttää. Kaikki tämä tapahtuu laadusta tinkimättä.

Raakaa naudanlihaa

Helpoin tapa valmistaa omintakeisia ruoka-annoksia on käyttää raakaa käsittelemätöntä lihaa. Siten voit valmistaa ruuan perustuen omaan makuusi ja mieltymyksiisi.

Raa’at naudanlihatuotteet tulee säilyttää ja kuljettaa oikeassa lämpötilassa, muuten tuotteiden käyttöikä lyhenee. Valikoimamme koostuu valikoiduista korkealuokkaisista naudanlihatuotteista.

Kuinka voimme palvella sinua?