Makuja ja ravinteita

Pavut, linssit, kikherneet ja kvinoa sisältävät runsaasti proteiinia, kuituja, vitamiineja ja hivenaineita. Kypsinä ja irtopakastettuina näitä super foodeja on helppo käyttää – juuri tarvittava määrä – salaateissa, padoissa ja muissa ruuissa.

Ei suolaa. Ei lisäaineita. Ei liuenneita metalleja, eikä bisphenooleja. Ei hävikkiä. Vain parhaita makuja ja ravinteita.

Luonnollista super-ruokaa (PDF)  10 tuotetta, tuotetiedot ja EAN-koodit

Papuja ja kvinoaa

Pintopavut näyttävät täplikkäiltä borlottipavuilta, mutta muuttuvat kypsennettäessä lähes vaaleanpunaisiksi. Ne ovat erittäin suosittuja Keski- ja Pohjois-Amerikassa, missä niitä käytetään eniten burritoissa, tacoissa ja muissa tex mex -herkuissa riisin kera.

Kvinoa on peräisin Etelä-Amerikan Andeilta. Se sisältää erittäin paljon kuitua ja ravintoa, ja siksi kvinoaa kutsutaankin superviljaksi.

Kokeile valmistaa herkullinen valkopapukeitto.

Voipapu, mustapapu, linssit ja kikherneet

Voipavuissa on pehmeän kermainen rakenne ja maku. Ne sisältävät paljon proteiineja ja kuituja, ja sopivat erinomaisesti mm. muhennoksiin ja salaatteihin.

Punaiset linssit antavat ruokiin rikkaan punaisen värin, ja ovat pehmeämpiä kuin vihreät linssit. Linssejä käytetään yleisimmin salaateissa ja keitoissa.

Kuinka voimme palvella sinua?