Pekonia monella tavalla

Pekoni valmistetaan runsaasti suolatusta porsaanlihasta. Valmistettaessa sitä kuivatetaan viikkoja tai kuukausia kylmässä ilmassa, tai vaihtoehtoisesti se joko savustetaan tai keitetään. Ruuanlaitossa pekonituotteet yleensä paistetaan – paitsi kypsä pekoni, joka on valmista nautittavaksi sellaisenaan.

Myös esimerkiksi naudan- ja kalkkunanliha voidaan suolata tai muutoin käsitellä kuten pekoni. Tarjoamme sinulle erilaisia Halal-pekonituotteita, mikäli tahdot jotain muuta kuin porsaanlihaa.

Perinteinen pekoni

Valikoimaamme kuuluvat klassiset bake-off -pekonisiivut, joiden paistaja päättää kuinka rapeita niistä tulee. Pekonisiivuja voit käyttää myös laardina: Erityisen hyvin se sopii yhteen riistan, kuten saksanhirven, kanssa.

Mikäli tahdot pekonin valmiina, tarjoamme sinulle paistettuja Crispy bacon -siivuja. Ne sopivat erinomaisesti hampurilaisiin, sämpylöihin ja salaatteihin – ja kaikkiin tilanteisiin joissa paistomahdollisuutta ei ole. Crispy bacon -siivut maistuvat herkullisen rapeilta. Niissä on myös vivahdus savunmakua.

Pekonia eri tavoin

Aamiaisena tarjoiltavien paistetun pekonin ja kananmunien lisäksi on myös paljon muita tapoja valmistaa ruokia pekonista. Valikoimamme sisältää mm. gourmet-suolatut pekonisiivut, pekonikuutiot ja Halal-sertifioidun kalkkunapekonin.

Salaatille omintakeisen säväyksen antavat pekonikuutiot. Herkullisten pastojen ja maistuvien suolaisten piiraiden tekemisestä tulee todella helppoa pekonituotteidemme avulla.

Kuinka voimme palvella sinua?