Aina kysyttyä

Tarjoamme laajan valikoiman jäähdytettyä, pakastettua, esikäsiteltyä ja kypsennettyä porsaanlihaa. Vähittäiskaupan käytössä on lukemattomia leikkausvaihtoehtoja. Catering-alalle tarjoamme lisäksi kypsennettyä porsaanlihaa. Valikoimamme ulottuu raa’asta porsaanlihasta asiakkaillemme räätälöityihin tuotteisiin. Tarjoamme jopa täyden valikoiman Ibérico-porsaanlihaa.

Ibérico-porsaanlihaa

Ibérico-sika on muinaisen Välimeren villisian, Sus mediterraneus, suora jälkeläinen. Se on sopeutunut täydellisesti Iberian niemimaan kaakkoisosan ruokintakausiin ja idyllisiin maisemiin. Siat viettävät viimeisen kasvuvaiheensa Kastilia-La Manchan, Andalusian ja Extremaduran alueiden tammi- ja korkkimetsissä, joissa ne saavat kaikki ne luonnolliset ravinteet, jotka antavat lihalle sen marmorisen rakenteen ja luonnollisen tasapainoisen maun. De Razan Ibérico-sianlihassa on tuoreena, maustettuna, suolattuna tai pakastettuna erityisominaisuuksia, jotka ovat tehneet tuotteista laadun maamerkkejä.

Ibérico-sianlihasta valmistettujen tuotteiden valikoima on nykyään laaja. Ibérico-sianlihaa käytetään sekä gastronomisiin- että kotitalouksiin tarkoitettuihin tuotteisiin. Lihan ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta maut kutkuttavat makunystyröitä yhä uudelleen. Voit valmistaa lihan esimerkiksi hitaasti hauduttamalla tai grillata pihveinä. Makunautinto on taattu.

Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että Ibérico-sianliha sisältää runsaasti tyydyttymätöntä rasvahappoa: oleiinihappoa. Kertatyydyttymättömillä rasvahapoilla on myönteinen vaikutus mm. veren kolesterolipitoisuuteen. Ne lisäävät hyvän kolesterolin määrää ja vähentävät verisuonia tukkivan pahan kolesterolin määrää.

Ibérico-sianlihan rasva sisältää yli 55 % oleiinihappoa. Tuon määrän ylittää vain oliiviöljy. Ibérico-sianliha on siis sekä verrattoman maukasta ja laadukasta että myös terveellinen vaihtoehto. Valitsitpa perinteisen sisäfileen, luuttoman ulkofileen tai tyypillisen espanjalaisen “presa” tai “secreto” -lihapalan, tiedät valitsevasi aina maun ja terveyden vastuullisen yhdistelmän.

Kuinka voimme palvella sinua?