Ympäri vuoden ja maapallon

Valikoimaamme kuuluu tuoretta ja pakastettua riistaa, kuten esim. saksanhirveä ja jänistä. Myös eksoottisempia tuotteita, kuten kengurua, krokotiilia, kamelia ja laamaa voit kysyä meiltä!

Riista, ja erityisesti eksoottinen riista, on todella vähärasvaista ja vähäkolesterolista – erittäin terveellinen vaihtoehto perinteisille lihatuotteille. Jotta voisimme tarjota sinulle riistaa vuoden ympäri, olemme pakastaneet lihat sinulle.

Saksanhirveä ja jänistä

Sen lisäksi, että Uusi-Seelantilaisilla on maantieteellinen ja ilmastollinen etulyöntiasema, heidän tiukat laatuvaatimukset saksanhirvenlihan tuotannossa varmistavat huippulaadukkaat tuotteet asiakkaille ympäri maailmaa. Laadunvarmistusohjelma sisältää kaiken eläinten kasvattamisesta, kuljettamisesta ja teurastamisesta tuotteiden pakkaamiseen ja säilyttämiseen.

Jäniksenlihaa arvostetaan hienostuneena herkkuna ympäri maailman. Kokoon ja värin osalta jäniksenliha muistuttaa siipikarjanlihaa. Liha on hyvin vähärasvaista ja aromaattista – sisältäen paljon terveellisiä rasvahappoja. Jäniksenlihasta voidaan valmistaa monenlaisia ruokia.

Kengurunlihaa

Kengurunliha on proteiinipitoista ja vähärasvaista (rasvaa n. 2 %). Lisäksi siinä on korkea pitoisuus tyydyttymätöntä rasvahappoa (konjugoitua linolihappoa). Kengurunlihalla voi olla nautittuna positiivisia terveysvaikutuksia – mm. anti-karsinogeenisiä ja sokeritautia ehkäiseviä vaikutuksia. Lisäksi se voi estää verisuonten kalkkeutumista. Kengurunliha on mureaa ja maultaan voimakkaampaa kuin useat muut lihat. Esim. kengurunjauhelihalla voit hyvin korvata naudanjauhelihan.

Kuinka voimme palvella sinua?