Tyson Foods, Inc. on yksi maailman johtavista ruokataloista ja tunnettu proteiinien edelläkävijä. Yrityksen perustaja John W. Tyson aloitti toiminnan vuonna 1935, ja nykyään perheyhtiönä toimivaa Tysonia johtaa jo kolmas sukupolvi. Tyson Foodsin portfolioon kuuluu Tyson® lippulaivabrändin lisäksi laaja valikoima eri kategorian tuotteita ja brändejä.

Kypsät ja paneroidut broilerit

Tyson® -broilerituotteet soveltuvat erinomaisesti keskuskeittiöihin, Food To-Go-, Fastfood- ja Burger-ravintoloihin sekä henkilöstöravintoloihin.

Tyson® kypsät ja paneroidut broilerit sopivat käytännössä kaikille ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita erittäin laadukkaista ja maistuvista broilertuotteista, joita on helppo valmistaa ja jotka käyvät kaupaksi ilman hävikkiä.

Tyson® kypsät ja paneroidut broilerit ovat helppo valmistaa ja lämmittää. Kypsennät ne helposti uunissa, frittikeittimessä tai Merry Chef -tyyppisessä uunissa. Niissä on erinomainen mehukas maku, joka voidaan helposti yhdistää useisiin resepteihin. Laajasti testattu eri käyttötarkoituksissa hyvin kokemuksin. Tyson® kypsät broilerit on valmistettu ilman keinotekoisia lisäaineita. Kaikki tuotteet ovat Halal-sertifioituja.

Hot ‘n Kickin

Tyson® Hot ’n Kickin ovat rapeita, tulisesti maustettuja, esifriteerattuja ja yksittäin pakastettuja meheviä, paneroituja broilerin rintafilepaloja siipinä ja suikaleina. Palat on pakastettu yksittäin.

Marinoitu tuplavarras

Tyson® marinoitu tuplavarras. Kolme makua: mehukas Yakitori 80 g -varras, 2) Tikka-marinoitu 100 g varras, jossa makua tuovat sipuli ja vihreä paprika, sekä tyylikäs Välimerimausteinen tuplavarras (35 g).

Paneroidut broilerin minifileet ja suikaleet

Tyson® rapeasti maissipaneroidut broilerin minifileet ja suikaleet. Kolme makua: Southern Fried, Kookos ja maustamaton – kaikki herkullisia sellaisenaankin.

Kuinka voimme palvella sinua?