Laatu on toimintamme ydin

Kaikilta tuotteiltamme vaaditaan tinkimätöntä laatua. Laatu sisältää kaiken, myös myynnin, ammattimaiset neuvot, oikeat tuotetiedot ja toimivat pakkaukset.

Keskeinen arvomme on elintarviketurvallisuus. Siksi tuotteemme ovat aina huippulaatuisia. Teemme jatkuvasti parhaamme, jotta täytämme omat ja asiakkaidemme korkeat laatuvaatimukset. Sloganiamme “Quality In Every Bite” emme valinneet sattumalta. Toimimme kaikessa sen mukaisesti.

IFS-sertifiointi

Meillä on IFS- eli International Featured Standards -sertifiointi, joka varmistaa, että elintarviketurvallisuus pysyy kunnossa. Sertifiointi on uudistettava vuosittain, mikä takaa laatumme pysyvyyden.

IFS-logistiikkasertifiointia tarvitsemme, koska harjoitamme maahantuontia ja tukkumyyntiä. Tärkeimmät tuotteidemme laatuun vaikuttavat prosessit liittyvät kuljetuksiin meille ja meiltä eteenpäin. Asetamme tuotteidemme valmistajille tiukat vaatimukset, ja vierailemme kaikkien valmistajien luona useita kertoja vuodessa varmistaaksemme, että he täyttävät vaatimuksemme.

Laadunvalvontaa käytännössä

IFS-sertifioinnin osana käytämme HACCP-laadunvalvontajärjestelmää. Sen avulla tarkkailemme jatkuvasti kaikkia prosesseja ja toimintoja – niin pieniä kuin suuriakin. Näin varmistamme, että kaikki toiminnot pysyvät kunnossa.

Tuotteiden lämpötila ja säilytys ovat erittäin tärkeitä elintarviketurvallisuuden kannalta. Jos tuotteita kuljetetaan tai säilytetään virheellisesti, bakteerit voivat alkaa lisääntyä niissä.

Mikäli pieniäkin poikkeamia tapahtuu, kirjaamme ne heti ja arvioimme, miten voimme optimoida toimintoja edelleen poikkeamien vähentämiseksi vastaisuudessa.

Mikro-organismien kehittymisen estämiseksi kaikki liha- ja siipikarjatuotteidemme toimittajat testaavat tuotteet ennen niiden lähettämistä. Lisäksi teemme kokeita itse. Työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että DENCON Foods -tuotteiden laatu pysyy parhaana mahdollisena.

Kuinka voimme palvella sinua?