Omat tuotemerkkimme

Gourmet Quality

Gourmet Quality -lampaan- ja karitsanlihatuotteemme tulevat Uudesta-Seelannista, missä lämmin ja kostea ilmasto, valtavat ruohotasangot ja puhdas vesi luovat ihanteellisen ympäristön lampaiden kasvatukselle. Uusi-Seelantilainen lampaan- ja karitsanliha onkin todella ravintorikasta, mureaa ja mehukasta.

Cater Quality

Cater Quality -tuotevalikoimamme on tarkoitettu pitopalveluille. Valikoiman tuotteet on kehitetty toimialan tarpeisiin maun, palojen, annoskokojen ja valmistelun osalta. Nämä herkulliset ja korkealaatuiset tuotteet ovat helppoja ja nopeita valmistaa.

Cater Quality Økologisk

Esittelyteksti puuttuu

Feel Good Food

Feel Good Foodin esittelyteksti puuttuu.

King

Korkealaatuiset King-broilerinfileet valmistetaan perinteitä kunnioittaen Chilessä. Kanat ruokitaan 100 % kasvisravinnolla. Niillä on jatkuvasti saatavilla raikasta vettä ja ravintoa, alustana on puulastuja, ja öisin valot sammutetaan. Broilerinfileisiin lisätään vain vettä ja merisuolaa.

Campovilla

Esittelyteksti puuttuu.

Lamb from Chile

Chileläisen karitsanlihan maku syntyy, kun eläimet laiduntavat puhtaassa ja avarassa luonnossa syöden kanervia, ruohoja, yrttejä ja luonnonkukkia. Ilmaston karuudesta johtuen lampaat joutuvat kulkemaan pitkiä matkoja ravinnon perässä. Siksi niiden liha on erityisen maukasta, rasvatonta ja hienosäikeistä.

Campovilla

Esittelyteksti puuttuu.

Australian beef

Esittelyteksti puuttuu.

Kumppaniemme tuotemerkit

Perdix

Perdix-broilerituotteet ovat jo kymmenien vuosien ajan olleet tunnettuja laadustaan. Perdix-tuotteet valmistaa BRF – yksi maailman suurimmista kanankasvattajista. Globaali yritys noudattaa tarkasti ympäristövaatimuksia, eettisiä periaatteita ja kunkin markkina-alueen standardeja.

Watergrasshill

Irlantilaiset Watergrasshill-maatiaislampaat kasvatetaan kuin ennen vanhaan – ulkona luonnossa. Tarvitaan vain puhdasta sadevettä, villejä yrttejä ja aikaa. Watergrasshill-karitsanlihatuotteet on kehitetty paistovalmiiksi, mikä sopii niin kuluttajille kuin catering-asiakkaille.

Big Al’s -hiiligrillatut pihvit

Nyt saat hampurilaisiin aidon grillatun maun tarvitsematta käyttää rahaa kaasuun ja grilliin. Aidot hiiligrillatut Big Al´s -hampurilaispihvit valmistuvat nopeasti. Pihvit voidaan valmistaa suoraan jäisinä tai sulatettuina uunissa, parilalla tai paistotasolla. Pihvi ei kutistu lämmittämisen aikana, vaan siitä tulee uskomattoman mehukas ja murea. Big Al´s on oikea valinta suuriin tilaisuuksiin, tapahtumiin, festivaaleille ja muihin juhliin. Big Als -pihvejä on saatavana kolmessa koossa: 135 g suuriin hampurilaisiin, 90 g keskikokoisiin ja 58 g lasten hampurilaisiin.

Davigel

Esittelyteksti puuttuu.

Label Rouge

Esittelyteksti puuttuu.

Ronsard

Esittelyteksti puuttuu.

Agrosuper

Esittelyteksti puuttuu.

Minerva

Minerva -esittelyteksti puuttuu.

Salimah

Salimah-esittelyteksti puuttuu.

Prima Menü

Esittelyteksti puuttuu.

Creapan

Esittelyteksti puuttuu.

Kuinka voimme palvella sinua?